چهارشنبه  ,  3  اسفند  1390
  صفحه اصلی مقالات بالاخره شتر قانون گریز دولت جلو منزل آزادگان هم خوابید
بالاخره شتر قانون گریز دولت جلو منزل آزادگان هم خوابید مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط مدیر   
جمعه ، 7 بهمن 1390 ، 20:40

جناب آقای محمود احمدی نژاد

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

با سلام

بالاخره شتر قانون گریز دولت شما جلو منزل ما آزادگان هم خوابید تا چهل هزار آزاده دفاع مقدس به عین الیقین برسند که شعار عدالت محوری و مهرورزی شما دست کم شامل آنها نمی شود ، اگر شامل ملت های محروم آمریکای لاتین می شود خوش به حالشان .

آقای احمدی نژاد ! اخیرا دستور خلقه الساعه فرموده اید که قانون مصوب مجلس شورای اسلامی در خصوص ماده 13 مطالبات آزادگان به نفع دولت و بر ضرر آزادگان اجرا بشود و حالا ما مانده ایم که دلمان برای چه کسی بسوزد ، برای خودمان که حق مسلم مان با یک امضای جنابعالی قرار است دود شده و به هوا برود ، یا برای بینوا مجلسی که قرار بود به فرموده امام در راس امور باشد و در عهد شما به کودکی نابالغ شبیه شده که حرفش حجت نیست و دولت شما برای مصوباتش تره هم خورد نمی کند !

 

آقای رییس جمهور محترم ، قرارمان این بود که شما حق ملت را از حلقوم مافیاها بیرون بکشید ، نه سهم مافیا را از حلقوم ما !

چگونه است که امیر منصور آریا در دستگاه اطرافیان شما آنقدر کس و کار دارد که با یک سفارش و امضا کارش ردیف بشود ، اما دو سال است که شما امضای نمایندگان مجلس و اعضای شورای نگهبان را که پای حقنامه ما خورده نادیده می گیرید ، زیر بار مصوبه قانونی نمی روید و بدتر از آن ، مصوبه را به نفع خود تحریف و تفسیر می کنید ؟

در همین فیلم ایرانی نامزد اسکار ، زنی فقیر و خدمتکار با شوهری مریض و نادار و بدهکار برای گرفتن پولی که شک دارد حق او هست یا نیست ، حاضر نمی شود به کلام خدا سوگند بخورد ، شما چگونه می زنید زیر سوگندی که در مقابل قرآن یاد کرده اید که همانا اجرای قانون است ؟

خدای را مگر یار غار و سر حلقه رندان کویتان یا معلم اخلاق کابینه اتان این اصل قرآنی را که : « وَ أَوْفُوا بِعَهْدِ اللَّهِ إِذا عاهَدْتُمْ وَ لا تَنْقُضُوا الْأَيْمانَ بَعْدَ تَوْكِيدِها » را به یاد شما نیاورده است ؟

آقای احمدی نژاد ، مصوبه مجلس به صراحت تاکید دارد که مطالبات آزادگان باید بر مبنای آخرین حکم حقوقیشان و به تعبیر رییس محترم مجلس « یوم الادا » پرداخت شود ، شما بر چه اساسی مصوبه مجلس را دور انداخته اید و می خواهید بر اساس مبلغ دلبخواهتان حق ما را آنهم نه تمام و کمال ، بلکه یک چهارمش را امسال و باقی را سال های آینده در قالب واگذاری سهام شرکت ها بدهید . (نه اینکه در سایه سیاست های دولت شما شرکت ها ثبات اقتصادی هم دارند ! )

برادر احمدی نژاد ! دو دو تا بخدا می شود چهارتا ، این لفظ « مجریه » هم که قوه شما دارد برای این است که مجری مصوبات دولت باشید نه مفسر یا باطل کننده آن .قانون گفته یوم الاداء . شما هم برابر سوگندی که مقابل قرآن خورده اید باید مجری قانون باشید ، وگرنه به شما نمی گفتند قوه مجریه که ، می گفتند « قوه زور » .

آقای احمد نژاد ، ببینید حق چه کسانی را دارید ضایع می کنید ، کسانی که امام راحل در شانشان فرمودند:

« آزادگان ذخایر انقلابند » ،حالا که بعد از 21 سال از تصویب قانون حمایت آزادگان قرار شده آنها به حقشان برسند ،شما چه اصراری دارید قضیه را به قول خودتان بپیچانید و ذخیره ی ذخایر انقلاب را از دستشان بگیرید و آنها را در آستانه پنجاه ، شصت سالگی به دردسر بیندازید ؟

آقای رییس جمهور خواهشمند است به قانون تن بدهید و از اسب خود رایی پیاده بشوید. لطفا برای ما هم به اندازه ایرانیان خارج از کشورارزش قایل بشوید ، ما هم هر کدام هشت سال ، نه سال و حتی ده سال خارج از کشور بوده ایم .

برادر عزیز ، ما روزگاری بخشی از غیرت این ملت بوده ایم ، پا بر گرده غیرت خود نگذارید تو را خدا .

احمد یوسف زاده – آزاده 8 سال اسارت

منبع : وبلاگ اردوگاه رمادی ۲

آخرین بروز رسانی مطلب در جمعه ، 7 بهمن 1390 ، 20:49
 

نظرات  

 
0 #13 آزاده ی عنبری 1390-11-10 09:38
بابا تو را خدا دست از سر ما بردارید .
بابا آبروی ما را بردید.آیا چیزهایی که خودتون می گیرید کسی می دونه؟با آبروی ما بیشتر از این بازی نکنید.بچه های عزیز 30بهمن فراموش نشوید.
جنبش عدالت خواهی و قانون طلبی
یا علی مدد
نقل قول
 
 
+3 #12 محمد 1390-11-09 17:00
پادشاهی در یک شب سرد زمستان از قصر خارج شد.
هنگام بازگشت سرباز پیری را دید که با لباسی اندک در سرما نگهبانی می داد.
از او پرسید : آیا سردت نیست؟ نگهبان پیر گفت : چرا ای پادشاه اما لباس گرم ندارم و مجبورم تحمل کنم.
پادشاه گفت : من الان داخل قصر می روم و می گویم یکی از لباس های گرم مرا را برایت بیاورند.
نگهبان ذوق زده شد و از پادشاه تشکر کرد. اما پادشاه به محض ورود به داخل قصر وعده اش را فراموش کرد.
صبح روز بعد جسد سرمازده پیرمرد را در حوالی قصر پیدا کردند، در حالی که در کنارش با خطی ناخوانا نوشته بود : ای پادشاه من هر شب با همین لباس کم سرما را تحمل می کردم اما وعده ی لباس گرم تو مرا از پای درآورد ...

ما زندگی میکردیم با وعده پوچ ماده ۱۳ مارا کشتید.

http://rahashodeh.blogfa.com/
نقل قول
 
 
+3 #11 آزاده-جانباز 1390-11-09 05:55
ما تا اجرای دقیق قانون مجلس، فقط بر اساس (آخرین فیش حقوقی) به مقاومت خود ادامه خواهیم داد.
نقل قول
 
 
+2 #10 ناشناس 1390-11-08 22:05
خب معلومه الان همه همكاران ما در محل كار كه اينو فهميدن خوشحالن كه ما به اين پول نميرسيم !!!!!!!!!!!! مملكته داريم ؟؟؟؟؟ :D
نقل قول
 
 
+2 #9 مجید 1390-11-08 20:01
آزادگان محترم به این آدرس رفته واعتراض خویش را به دفتر رهبری در خصوص ماده 13 اعلام کنید.http://www.leader.ir/langs/fa/index.php?p=letter
نقل قول
 
 
+2 #8 محمود 1390-11-08 19:59
با سلام
عزیزان آزاده به دولت عدالت مدار!!!!!! خرده نگیرند. این دولت نهایت عدالت مداری خود را با این مصوبه نشان داد.
نقل قول
 
 
+2 #7 آازاده 1390-11-08 12:15
بهدنظرتان الان کی ها خوشحالند؟؟؟؟
نقل قول
 
 
+3 #6 امير بختياري 1390-11-08 11:38
برادر عزيز جناب آقاي h
نميدونم شما اصلا آزاده هستيد يا نه و اينكه چرا با اين همه اظهار نظرهاي قاطع و متقن باز از گفتن نام خود طفره ميرويد اما بهر حال مهم نيست ولي چرا انقدر اصرار داريد ديگران نظر شما را بپذيرند شما بر همان روال تصويب شده دولت عمل نماييد و احيانا خداي ناكرده دولت از مصوبه خود پشيمان شد شما اعلام كنيد من قبول ندارم و همان ماهي 500000 تومان درست است و همان را دريافت كنيد.
برادر من مگر آقاي لاريجاني و آقاي رييس جمهور با هم در يك نامه رسمي گپ دوستانه ميزدند كه ميفرماييد مبناي آخرين حقوق كلام شخصي آقاي لاريجاني بوده است اين به عنوان مكاتبات رسمي رييس قوه مقننه و مجريه در بايگاني مجلس ثبت شده است چرا تو اين شرايط و با اين اعصابي كه از بچه ها خرد شده باز هم بر اين موضوع پافشاري ميكنيد ؟
نقل قول
 
 
+2 #5 امیر عنبر 1390-11-08 10:05
علاوه بر نظرات رییس محترم مجلس امور حقوقی مجلس هم در این ارتباط نظر خود را اعلام نموده است ( مبنای آخرین حقوق)اگر غیر این بود پس حقوق مرخصی را طور دیگری حساب می کردند و اگر به پیش نویس اعلام طرح استفساریه ماده 13 توسط نمایندگان محترم توجه کنید مبنای محاسبه دستتان می آید.
2- طبق قانون پرداخت میبایست از محل فروش سهام باشد و واگذاری سهام یا اموال مشروط به رضایت طرف دریافت کننده است .
تعیین 75 درصد بصورت سهام بانکها و ... خلاف قانون میباشد.
از کجا مبلغ 500 هزار تومان را مبنای پرداخت حساب کرده اند

البته از این قبیل مصوبات که توسط " هیات بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین" ملغی الاثر شده کم نیستند.
جناب h مطمینی آزاده هستی یا اینکه ...
نقل قول
 
 
+2 #4 صادق 1390-11-08 06:48
برادران آزاده اعتراض خودرادر خصوص مصوبه غیر قانونی دولت به شماره 30000610 صدا وسیما پیامک نمایند
نقل قول
 

ارسال نظر


کد امنیبی
به روز رسانی